Termíny:
Krencl
17. 1. 2011 12:50:20
Na webu je připraven nový rozhovor - s vítězem FPT 2010:
http://poker.krencl.cz/rozhovory/vitez-finale-fpt-2010-19
http://poker.krencl.cz/rozhovory/vitez-finale-fpt-2010-19
Johny
15. 1. 2011 17:14:51
Já bych zítra legendárně moh´. To myslim je třeba využít. Nebo můžu ty moje tři stovky dát na charitu...
Petr
15. 1. 2011 12:01:40
Aha, sakra... No, covece, jeste vcera sem to vedel, ale dneska si nejak nemuzu vzpomenout...
Krencl
15. 1. 2011 09:28:06
Petr - jen podej návrh, určitě nesouhlasím s tím, že jsou to moje stránky. Jsou to stránky FPT, to že jsem je vytvořil já je věc jiná.
Roži
14. 1. 2011 14:13:40
Bavite me jak ste naoko nastvany, abych v tom furt nebyl jenom ja :o) Nicmene, dyz se na to podivate pragmaticky, tak jakykoli MMT hrat ted jen nesmysl vzhledem k tomu kolik ma Potes bodu. MMT s max poctem hracu musi byt jako posledni tradicni finalovej turnaj. Tim padem zbyva ted odehrat dejme tomu dve kola v nakou nedeli, na kterou se normalne prihlasite pomoci prihlasovacich policek. Pak se muzeme dohodnou kdy si zahrajem Velke finale. A pokavad mate takovou potrebu si jit zive mezi sebou zahrat, nikdo vas nebrzdi, muzete trenovat bez bodu (ktery Potes beztak nechce). Je to srozumitelny vsem? Prosim odpovedne osoby aby tohle podle jejich nejlepsiho vedomi a svedomi predali Radkovi resp. Johnymu. Mejte se, smejte se (chips) PS: dlouho sem to tu nevidel, tak pridavam: (fu) (fu) (fu)
editováno 14. 1. 2011 14:22:12
Roži
14. 1. 2011 14:05:59
Nejlip je na tom Radek a Johny. Ti sem prakticky nepisou nic nectou a sou v klidu ;-)
Petr
14. 1. 2011 13:00:01
Jo, to by bylo uzitecny vylepseni. Presne vim, jak to udelat, ale sou to tvoje stranky, tak se ti do toho nebudu montovat...
Krencl
14. 1. 2011 12:21:11
Já se odhlásil proto, že jsem počítal s nedělí, ale vy jste mě automaticky zařadili (resp. Dušan mě zařadil), že jsem pro pátek, když jsem jasně napsal, že pátek se mi nelíbí. Pro neděli jsem, ale s pátkem (dneškem) nesouhlasím.
Chtělo by to trochu upravit ty termíny, přidat možnost návrhu nového termínu + mě ještě napadlo udělat něco, že by web všechny donutil na termín se přihlásit/odhlásit.
Chtělo by to trochu upravit ty termíny, přidat možnost návrhu nového termínu + mě ještě napadlo udělat něco, že by web všechny donutil na termín se přihlásit/odhlásit.
Petr
14. 1. 2011 12:02:55
Taky sem se chystal napsat sem neco nasranyho, ale prave sem vyhral turnaj na Full Tilt ($4,50 za buy-in $1,20) takze vas usetrim :)
PS ale stejne me serete
PS ale stejne me serete
editováno 14. 1. 2011 12:08:06
Menmat
14. 1. 2011 12:01:39
Také jsem z toho omlouvání rozladěný, ale oproti minulému ročníku je to pokrok myslím. Až se sejdem tak se domluvíme jak to budem řešit aby se todle neopakovalo.
Tereza
14. 1. 2011 10:54:06
vado ale už mě to se..! tohle nemá cenu, já absolutně, co se týče domlouvání nebo účasti, špatný svědomí nemam a už mně vadí, že se nemůžu s váma nikdy těšit na nic... sotva sem se vylízala z tý nemoci, kterou sem si minulou neděli zpečetila, tak jsem se těšila na pátek a zase hovno.. mohli jsme jít alespoň v omezenym počtu, kdyby šla Jana ještě... no nic, sem fakt nasraná
Potes
14. 1. 2011 10:01:53
Nastalou situaci (kdy se všichni přihlášený odhlásili, Roži nemůže a Radek mlčí) chápu jakože se tenhle víkend nehraje. Takže se taky odhlašuju a jdu si vymejšlet vlastní program.
Do budoucna bych uvítal, když se v neděli domluvíme, že se další turnaj doladí na foru, abyste sem zkusily zavítat dřív než ve středu večer (resp. ve čtvrtek) !!!
Jsem z toho mírně řečeno "silně rozladěn".
Do budoucna bych uvítal, když se v neděli domluvíme, že se další turnaj doladí na foru, abyste sem zkusily zavítat dřív než ve středu večer (resp. ve čtvrtek) !!!
Jsem z toho mírně řečeno "silně rozladěn".
Roži
14. 1. 2011 00:19:31
mam uz jiny program, stejne tak cely tento vikend. Takze uz se Radek ani nemusi k tomuhle vyjadrovat...? :-) Jinak chtel jsem Vam to oznamit jeste ve ctvrtek, kdyz se kouknete na cas, tak se mi to tesne povedlo ,)
Roži
13. 1. 2011 23:59:59
patek nemuzu sorry
Tereza
13. 1. 2011 20:33:16
1) takže se ukázalo, jakej sem debil, protože si celou dobu lámu hlavu nad tím, jaks to DUŠANE myslel, že Tě budeme podezírat z něčeho sobeckýho :-D (alespoň nemusím litovat, že jsem se na ty práva nedostala)
2) v pátek jdeme, jo?!
2) v pátek jdeme, jo?!
Potes
13. 1. 2011 15:07:13
Takže to shrnem...já (+Jana), Tereza, Petr, Káča, Menmat, Krencl jsou pro páteční MTT. Z toho mi teda vychází, že by si měl Roži a Radek udělat čas ;) .
Můj přepočet bodů jsem myslel i pro sebe, abych měl o co hrát. Takhle mi bude stačit obsazovat 3-4 místa a dojedu si pro obhajobu. Samotnýho by mě nenapadlo, že se to takhle vyvine.
Můj přepočet bodů jsem myslel i pro sebe, abych měl o co hrát. Takhle mi bude stačit obsazovat 3-4 místa a dojedu si pro obhajobu. Samotnýho by mě nenapadlo, že se to takhle vyvine.
Menmat
13. 1. 2011 12:08:49
Tak pauzička by asi neuškodila, ale kdybychom začli zítra dřív abychom skončili rozumně jsem také pro MTT. Co se týče těch bodů (beru to jako Dušanovu provokaci), podepíšu se pod Rožiho příspěvěk: nedělejme z toho komedii :-)
Krencl
13. 1. 2011 11:08:57
K Dušanovu návrhu bodování - můžeme zvážit na další turnaj, ale zpětně bych to rozhodně neměnil.
MTT - celkově mi MTT v devíti lidech připadá uhozený, ale když většina chce, tka se přispůsobím. Každopádně se mi tento pátek moc nechce, jsem spíš za klasickou neděli, navíc bych raději nechal MTT na poslední finálový den, kde se to bude i hodit, když to bude na Spořilově.
MTT - celkově mi MTT v devíti lidech připadá uhozený, ale když většina chce, tka se přispůsobím. Každopádně se mi tento pátek moc nechce, jsem spíš za klasickou neděli, navíc bych raději nechal MTT na poslední finálový den, kde se to bude i hodit, když to bude na Spořilově.
Petr
13. 1. 2011 11:06:35
Myslim, ze Petr napsal vybornej prispevek a meli bysme mu vsichni podekovat - presne tohle to potrebovalo. A za me SOUHLAS s timto patkem...
Petr
13. 1. 2011 11:01:11
Souhlasim, ze mala pauza by mozna nemusela uskodit, ale na druhou stranu zatim nikdo nenapsal, ze by tenhle patek nemoh, takze by mozna byla skoda toho nevyuzit... Takze ja nadhazuju tenhle patek MTT a prosim KAZDEHO clena FPT, aby se k tomu vyjadril. At se mame od ceho odpichnout...
editováno 13. 1. 2011 11:01:51